DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

onsdag den 16. april 2014

Åhh neeeej !!! VIRUS

For filan da - konstaterede virus på min PC - sådan en rigtig voldsom agresiv en af slagsen. Og her er det så lige, man for lov til at mærke forskellen på at være lønslave (en it-specialist ordner straks problemet) og selvstændig (kan du ikke selv, så aflever din PC og betal rimelig høj timeløn !!!) Puuuhhh - jeg er bare så afhængig af PC'en.

Nu har den været afsted (jeg kørte dankortet igennem med lukkede øjne) og den er kommet hjem til mig - og DEN VIRKER. Pyyhh ha da. Nyt antiv virus program er installeret og jeg krydser fingre. Elsker min PC :)3 kommentarer:

 1. æv æv, det er så træls, når der sker noget med ens computer. Dejligt at det lykkes, at ordne den. Jeg "glemmer" tit at tage kopier af det jeg har på computeren og lægge det over på en ekstern harddisk. Suk suk, det burde man gøre ret tit. Jeg bruger min hver dag og har en masse undervisningsmateriale på den, det ville være en skam at miste det. Det er trods alt mange timers arbejde. Iøvrigt er det et vildt flot galleri du har fået lavet. Ville ønske at du kunne lægge datoer ud for alle dine workshops, så man kunne melde sig til. Jeg mangler inspiration til maleri (er billedkunsklærer). Det kan også være at jeg bare har overset det......

  Med venlig hilsen
  Ann Theresa

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis har min pc det godt nu og jeg har ikke mistet data :) (kun penge) :)

   Mine workshop datoer kan ses på min hjemmeside www.MarianneHelstrup.dk

   God påske til dig :)

   Slet
 2. ÅH, nej... Træls med Virus - håber ikke, at regningen i sidste ende, blev så slem igen.

  Påskehilsner
  /Christina

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar