DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

søndag den 10. juli 2011

Box-tasker

Nå, men sådan helt harmonisk sammen med en symaskine det bliver jeg nok aldrig. Synes jo, når jeg kigger på at det fine stof, man kan få, at det må være super hyggeligt, at sidde der og sysle ved maskine. Men allerede efter en halv time har jeg myoser i nakken, fremtræden gigt i fingrene og begyndende skelen på begge øjne. Fatter altså ikke hvorfor det er så svært for mig.

Her til morgen gik jeg glad og frisk i gang med en af de der box-tasker, som alle her i bloggerland efterhånden har lavet. Jeg har forsøgt det før, herom senere i indlægget. Denne gang ville jeg prøve med vatteret stof – det blev det ikke nemmere af!!!!

Stoffet langs lynlåsen er fra mine retro stofpakker. 

Bemærk - vateret stof med polka prikker på indersiden
Label på stof var inspiration jeg fik hos Dit og dut

Resultatet er ok. Boxen er godt nok meget stor, men det kan jeg trods alt godt regne ud hvordan jeg undgår fremover. Der imod synes jeg det er svært at få alle længder helt lige lange. Sku da mærkeligt, når man tænker på, at jeg nærmest har en master grad i matematik!!!!.

Grunden til at jeg trods alle gener forsøgte mig igen er, at jeg har lovet min datter at sy nogle bokse i stof med avistryk. De må jo godt se lidt ok og lige ud, når nu det er sådan en slags bestillings arbejde.

Den gamle box blev syet lidt anderledes i enderne. Jeg troede den nye måde her var nemmere, men det er vist hip som hap. Ved snart ikke hvilken jeg synes er pænest.  

Gammel box

Nye box

3 kommentarer:

Jeg bliver altid glad for en kommentar