DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 10. august 2012

Blomkål på en ny måde

Vil gerne anbefale denne udgave af blomkål. Et blomkålshoved skæres i skiver. Krydders med paprika og oregano. Stegs i olie på pande. Super lækker tilbehør til snart hvad som helst. Her har jeg serveret den sammen med kylling, tomatsalat, forårsløg og gulerodsmos med chili og kanel - som kan ses her
10 kommentarer:

 1. Skøn idé, Marianne - det må jeg prøve!

  SvarSlet
 2. Nam - lækkert det vil jeg prøve.
  selv gør jeg det at jeg hakker blokkål i minihakkeren og bruger i stedet for ris, til boller i karry og lignende. Jeg prøver desperat at tabe mig :-)!
  Det smager fint og er kulhydrat neutralt !!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. det lyder virkeligt lækkert ... det vil jeg da klart prøve

  SvarSlet
 5. Mums, det lyder da bare for lækkert og skal da prøves:-)

  SvarSlet
 6. Uhmm, endnu en skøn ret med blomkål

  SvarSlet
 7. Mums det lyder da himmelsk ❤

  SvarSlet
 8. wow det lyder lækkert - og blomkål er samtidig supersundt, vitamin- og fiberrigt og yderst velsmagende.
  Et glimrende tilbehør. Det må jeg prøve en af dagene. Der er købt blomkål ind i massevis her - men planen er foreløbig en blendet blomkålssuppe (blomkål, græsk yoghurt 2% og muskatnød).
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Endnu en flot og appetit vækkende anretning, og en fin tallerken igen! Tak for ideen! Den blev afprøvet til aftensmaden og jeg kunne virkelig godt lide det, men resten af familien var skeptiske... :o( Så blev næsten det hele til mig selv - så jeg er godt tilfreds :o) Meeen... Jeg fandt flere spændende ideer i bogen, og det skal eksperimenteres i weekenden :o)

  SvarSlet
 10. Hvor ser den tallerken mad bare lækker ud. Meget meget smukt og indbydende. Tror jeg vil gøre dig kunsten efter en dag

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar