DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

torsdag den 9. august 2012

Retro luftmadras

Jeg er jo på Skanderborg Festival. Tager frem og tilbage hver dag, fordi jeg bedst kan lide min egen seng og mit eget badeværelse. For en sikkerheds skyld har jeg slået et telt op på pladsen. Der kan jo gå øl i den, og så er teltet min redning. Nu er det slået op og er klar til at rede mig hvis nødvendigt. Da luftmadrassen skulle pumpes opdager jeg, at jeg har en retro luftmadras med små fine blomster. Flere lurede noget interesseret på denne madras, så nu bliver jeg jo nok nødt til at tage en enkelt overnatning - på den fine madras. 5 kommentarer:

 1. Intet mindre en fantastisk! ;)

  Elsker vintage ting... ;)

  SvarSlet
 2. Hvis det var min, ville jeg sove i telt hele tiden, hvor er den dog fantastisk.
  God tur og nyd den gode musik.

  SvarSlet
 3. Jeg tager også frem og tilbage hver dag. Jeg nyder også min egen seng og vil nødigt stå i kø til et bad. Hvis det var min luftmadres. Tror jeg at det blev til en lur i haven.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. Jamen du er jo nødt til at drikke nogle øl, så du kan overnatte på den skønne blomstrede luftmadras. Måske du skulle sætte hængelås på teltet, så ingen fristes til at låne den inden du skal bruge den;-)
  Rigtig god fornøjelse. Håber du får nogle fantastiske dage:-)

  SvarSlet
 5. Ej den er fin! Jeg så en forleden i "min" genbrug, men tænkte at den ville aldrig komme i brug hos mig.. og så er det jo bedre, at efterlade lidt til en anden retro-elsker :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar