DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

tirsdag den 9. april 2013

Besat af briller

Jeg har vist nævnt det før. Jeg kan ikke lade være med at købe briller. Og så her midt i mit oprydsningsramasjang kom jeg selvfølgelig lige til at købe ikke mindre end 6 par nye briller !!!!

Dette betyder jo, at efter egne fastsatte principper, skal der smides 3 par briller ud for hvert nye par - altså 3 x 6 = 18. Atten par briller skal sendes til genbrug inden for den næste time.Jeg er færdig med sortering og ved I hvad - det var ikke svært. 24 par biller kom i genbrugsposen. Nu kan jeg pludselig overskue, hvilke briller jeg har og det er skisme lækkert. 


6 kommentarer:

 1. puh hvis det var mig der havde det sådan med briller havde jeg vist ikke andet. Min styrke er så dyr at hvert par altid kommer op i 6-8000 kr.

  Men flotte ser de ud og jeg beundre altså at du er så modig at du kan ændre hele helheds indtrykket bare ved at skifte et par briller og en læbestift ud. Det er så sejt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det kræver vist at man har samme syn på begge øjne, hvis man skal kunne betale sig fra 6 par briller på en gang. Jeg må nøjes med 2 par, hvis der også skal være råd til garn.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
 3. Sikke mange skønne par briller. Havde jeg ikke brug for flerstyrkeglas (vildt dyre), hvade jeg også mange, er vild med briller

  SvarSlet
 4. Du er en haj til at smide ud ..
  Jeg møblerer med briller - der er altid et par indenfor rækkevidde
  - og hvis ikke - ja så panikker jeg ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg vil bare lige sige at jeg også har urimelig mange briller!
  og så lidt info De har i Louis Nielsen et super fint projekt i Tanzania, hvor de deler briller ud i landsbyerne, briller som vi ikke gider bruge mere herhjemme.
  dertil kan det da også lige siges at jeg normalt giver 4000 for et par briller, de felste steder men i Louis Nielsen kan jeg få lov at købe to i lige så fin kvalitet til ca 3000.
  Det er et besøg værd

  SvarSlet
 6. Hold nu op en heldig genbrugsbutik:) De må være vilde med dig! Hvor er du go:0)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar