DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 21. juni 2013

Bål i tørvejr

Her hos mig holder vi lille Skt. Hans i morgen, lørdag. Det er fordi min familie kommer langvejsfra, Århus, København og Ålborg, at det er rykket frem til lørdag. Alle vil jo gerne have et glas vin eller to og så er det jo smart at kunne overnatte fra lørdag til søndag.

Jeg har en lang liste foran mig med ting der skal ordnes og gøres. Det bliver jo ikke bedre af at vejudsigten siger regn, regn, regn. Men jeg overgiver mig ikke.
Bålet og bålstolene har fået lille partytelt over sig og i morgen aften forestiller jeg mig, at 4 mand stærk tager i hver sit hjørne af teltet og flytter det væk fra bålet. Dernæst kan det så bruges til ta' selv kaffe, kage, snobrødsdej, vin, chips m.m.

Smart - hmmm - der er jo lige det med dyrene, som så måske flytter ind i party-bål-teltet. Det vil jeg lige tænke over i nat.

5 kommentarer:

 1. Du er altså bare så fuld af gode ideer...:-)
  Kan lige se for mig gæsterne der kommer og kikker sig om efter st.hansbålet...surprise!

  Hvor er det dog en pragtfuldt Rhododendron du har i haven, ja det er jo et helt træ.

  Rigtig god fest i morgen..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. "Smart" - det er ikke ordet. Det er genialt. Rigtig god fest :-)

  SvarSlet
 3. Mht dyrene, så bør i faktisk flytte bålet, hvis det har ligget der ret længe, for ellers kan der både være pindsvin og fugle i det. I kan jo lægge det tilbage, når I har været så langt nede i det, at I er sikre på der ikke er nogen uskyldige fugle og dyreunger i bunken. I øvrigt god idé med teltet. God sankt hans til jer.

  SvarSlet
 4. Rigtig smart idé. Haaber dog at det bliver en vandfri aften.

  SvarSlet
 5. Jeg er helt med Trine og kan få helt ondt i maven, bare ved tanken om muligheden for dyr i kvasbunken, der ikke ser nysamlet ud.
  For dyrenes skyld, håber jeg i flytter kvasbunken, men vil da ved samme lejlighed ønske jer en god Skt.Hans fest

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar