DIY - bloggen bliver ikke længere opdateret, men du er velkomment til at følge med på min blog *Boliginspiration* ved at klikke på linket herunder.

Læs også min blog ***Boliginspiration***

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

fredag den 2. maj 2014

Opråb !!!

Hvorfor er det lige, at man kan spare 37 kr. ved at købe 2 helt nye røgalarmer, fremfor nye batterier !!!

For et par år siden ville jeg købe nye batterier til mine røgalarmer. Det viste sig, at der var penge at sparre ved at købe to helt nye røgalarmer, så det gjorde jeg. Tænkte at det nok var et specielt tilbud og at det var helt fint. 

Nu (ca 2 år senere) er røgalarmerne løbet tør for strøm og jeg tog ud i supermarkedet igen. Til min store irritation måtte jeg konstatere, at det igen var billigere at købe 2 nye røgalarmer - fuldstændig magen til de gamle - frem for kun at købe batterier. Jeg forsøgte at tjekke om der måske var forskel på batterierne, men det var umuligt at blive klogere her. 

Skal man så vælge igen at købe nye røgalarmer og smide de gamle røgalarmer ud (de virker jo fint), eller skal man betale kr. 37,- ekstra for nye batterier og beholde sine gamle røgalarmer. 

Hvad ville du have gjort?


3 kommentarer:

 1. Tja, hvad man skal eller ikke skal, er jo svært at sige - men personligt synes jeg, det er træls, at vi nærmest tvinges til at smide fuldt funktionsdygtige ting ud, bare fordi... Det er jo spild af resourcer.

  Men tænkte lige på, om du havde overvejet at købe dine batterier på nettet - byggemarkedet er med garanti ikke det billigste sted! Det ville i hvert fald være mit valg.

  Mange hilsner,
  Trine

  SvarSlet
 2. Ja. www.batterier.dk har alle slags batterier til en billig penge. Sikkert også til røgalarmer.
  Det er da endnu værre, at når ens laserprinter løber tør for farve, er det flere hundrede kroner billigere at købe en ny printer end et sæt farvepatroner.
  Jeg kører en næsten ny, helt funktionsdygtig laserprinter på"Lossen" ca. en gang om året. ØV.
  Og det er ved køb på Nettet.
  Gevaldig hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok skørt. Jeg ville vælge den nemmeste løsning. Er det nemmest at skifte batteriet frem for at sætte en ny alarm op, så er det det, jeg gør. Og batterier fås også billigt fx i Ikea.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar